Famke Louise laat nieuwe piercing op zeer gevoelige plek zetten

Viraal
woensdag, 24 april 2024 om 15:39
schermafbeelding 2024 04 24 om 154024jpg
Famke Louise gaat nog een stap verder op haar pikante fan account en laat een nieuwe, mysterieuze piercing zetten.
Dus, ben jij benieuwd naar de details? Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Van pyjama foto's naar pikante piercings

Famke Louise heeft met haar pikante fan account al aardig wat stof doen opwaaien. Vanaf het begin heeft ze de grenzen opgezocht, van onschuldige pyjama foto's tot aan gewaagdere content. Deze keer gaat ze nog een stapje verder met een nieuwe piercing op een bijzonder plekje.

Een slimme strategie

Famke weet als geen ander hoe ze haar fans geboeid moet houden. Van brave foto's en video's naar steeds pikantere beelden, het houdt haar volgers zeker bezig. Voor een abonnement betaal je zo'n 35 euro, dus deze opbouw in content is een slimme zet. Haar volgers blijven groeien, en haar maandelijkse inkomen wordt geschat op een indrukwekkende 100.000 euro.

Een nieuwe piercing

Famke Louise is geen onbekende als het gaat om piercings. Ze heeft er al een paar laten zetten, waaronder twee in haar voorgevel. Maar nu is er een nieuwe piercing bijgekomen. Waar deze nieuwe piercing precies zit, houdt ze nog geheim, maar de speculaties zijn al volop aan de gang.

De speculaties

Volgens Showmag is het onwaarschijnlijk dat de nieuwe piercing in haar tong of voorgevel zit, aangezien ze die al heeft. Een navelpiercing lijkt ook onwaarschijnlijk, gezien haar leeftijd van 25 jaar. Dus, volgens Showmag, blijft er maar één optie over: een piercing op een intieme plek. Eerder deelde Famke al foto's van haar piercings, maar het blijft afwachten waar de nieuwe piercing precies is geplaatst.

'Toeters en Bellen' podcast

In de 'Toeters en Bellen' podcast, die Famke samen met Vonneke Bonneke host, worden regelmatig bijzondere onthullingen gedaan. Hoewel Famke niet wist wat 'praten met consumptie' betekent, doet ze het op zakelijk gebied erg goed met haar geschatte maandinkomen. Het blijft dus spannend wat voor verrassingen Famke nog meer voor ons in petto heeft!