Jutta Leerdam deelt beelden van prachtige lichaam in bikini

Viraal
dinsdag, 18 juni 2024 om 18:54
schermafbeelding 2024 06 18 om 185556
Jutta Leerdam, de bekende Nederlandse schaatsster, gaat wederom viraal op Instagram met pikante strandfoto's, ditmaal gepost door haar vriend Jake Paul.
Wij hebben het laatste nieuws voor jou, dus lees snel verder!

Strandfoto's veroorzaken ophef op Instagram

Jutta Leerdam en haar vriend Jake Paul, die momenteel genieten van een zonovergoten vakantie in Puerto Rico, hebben de aandacht van social media gebruikers getrokken. Jake deelde een reeks foto's op Instagram, waarin Jutta, bijna naakt, op het strand te zien is. De foto's hebben een stroom van complimenten opgeleverd, met reacties variërend van "Zo, die billen!" tot "Wauw, wat is ze mooi!"

Speculaties over huwelijksplannen

Naast de complimenten over Jutta's uiterlijk, zijn er ook veel vragen ontstaan over de relatiestatus van het koppel. Fans zijn nieuwsgierig naar eventuele huwelijksplannen, met vragen als "Wanneer gaan jullie trouwen?" die voorbij komen in de commentaren. Jake heeft eerder al laten doorschemeren dat hij plannen heeft om met Jutta te trouwen. In een interview met Shownieuws vorig jaar, twijfelde hij geen seconde over zijn toekomstplannen met Jutta en antwoordde met "Om te gaan trouwen". Hoewel Jutta nog geen ring om haar vinger heeft, lijkt het erop dat dit niet lang meer op zich zal laten wachten.

Wachten op het grote nieuws

Voor nu blijven fans en volgers in spanning wachten op het grote nieuws. Zal er binnenkort een huwelijksaanzoek plaatsvinden? En zullen er nog meer pikante foto's van het stel opduiken tijdens hun vakantie in Puerto Rico? We houden je op de hoogte!