Jake Paul chanteert Jutta Leerdam via Instagram bericht

Viral
dinsdag, 21 mei 2024 om 18:16
schermafbeelding 2024 05 21 om 181735
In een recente Instagram uitwisseling lijkt Jake Paul zijn vriendin Jutta Leerdam een beetje te plagen. Nu Jutta terug in Nederland is, mist ze niet alleen Jake, maar ook de hond van Jake, Thor. En Jake weet dat maar al te goed...
Het is tijd voor je dagelijkse dosis celebrity nieuws! Dus zet je schrap, en lees snel verder!

Jake Paul speelt in op gemis

Jutta Leerdam, de Nederlandse schaatsster, heeft een liefdesrelatie met de Amerikaanse YouTube ster Jake Paul. Samen reizen ze de wereld rond en Thor, Jake's hond, is altijd mee. Toen Jutta recent terugkeerde naar Nederland, had ze het moeilijk om afscheid te nemen van zowel Jake als Thor.
Jake reageerde twee weken geleden onder een foto van Jutta op Instagram met de woorden "Thor mist je". Jutta antwoordde met een rijtje verdrietige emoji's. Afgelopen weekend besloot Jake het spelletje verder te spelen door een foto van Thor te delen op Instagram. Dat maakte het gemis voor Jutta alleen maar groter. "Laat Thor mij niet in de val lokken", schreef ze in Instagram Stories bij de foto van Thor.

Emotionele onthulling van Jutta

Eerder deze maand deed Jutta een emotionele onthulling op Instagram. Op Moederdag liet ze haar volgers weten dat haar moeder slokdarmkanker heeft gehad. Gelukkig heeft haar moeder de ziekte verslagen. "Fijne Moederdag voor niet alleen de liefste, maar ook de sterkste moeder van de wereld", schreef ze bij een reeks foto's. "Ik heb hier nooit eerder over gepraat, maar mijn moeder heeft stadium 3 van slokdarmkanker overwonnen." Deze uitspraak laat zien dat Jutta, ondanks het gemis van haar vriend en zijn hond, een sterke vrouw is met een groot hart.