Jutta Leerdam laat op foto per ongeluk meer zien dan de bedoeling was

Viraal
donderdag, 11 april 2024 om 19:08
schermafbeelding 2024 04 11 om 191225
Jutta Leerdam, de bekende schaatsster, heeft op social media wat uitdagende foto's en filmpjes gedeeld. Fans zijn meteen in rep en roer als ze iets meer zien dan verwacht. Wat zou er aan de hand zijn?
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Jutta's vakantie update

Jutta Leerdam is momenteel op vakantie met Jake. Ze houdt haar volgers op de hoogte door regelmatig updates te plaatsen. Ze deelt foto's en filmpjes van haar outfit, het eten en de omgeving. Eén video zorgt echter voor extra opschudding bij haar volgers. Jutta draagt haar paarse jurk en volgens de fans is er meer te zien dan de bedoeling was. Een fan merkt op: "Pauzeer de video in die roze jurk en vertel me wat je ziet!"

De video

Jutta schrijft de volgende tekst bij de video en foto's op Instagram: "Een dag uit het leven - Editie buiten het seizoen." Op de eerste foto is Jutta in een paarse jurk te zien, de tweede foto is een selfie in de badkamer. Vervolgens deelt ze een video waarop ze samen met Jake lijkt te genieten van lekker eten. De volgende video is waar het allemaal omdraait.Hierop heeft ze de paarse jurk opnieuw aan en is er volgens haar volgers duidelijk meer te zien dan bedoeld. Een volger schrijft dat je het voornamelijk ziet als je de video pauzeert: "Pauzeer de video in die roze jurk en vertel me wat je ziet!“.
schermafbeelding 2024 04 11 om 191408

Reacties op social media

Jutta's posts ontvangen veel reacties. Een volger merkt bijvoorbeeld op: "Mooi, maar waarom deze clown 🤡 geen uiterlijk of persoonlijkheid kan zijn 🙃" Daarnaast wordt er gespeculeerd over een mogelijk YouTube-kanaal en complimenteert een andere volger haar uiterlijk: "Zo ontzettend mooi en zo getalenteerd❤".

Nieuwe look

Onlangs heeft Jutta een nieuwe look onthuld. Jutta stond bekend om haar opvallende eyeliner, maar heeft besloten om deze look los te laten. Haar volgers zijn benieuwd naar deze nieuwe fase in haar uiterlijk. Hoewel ze haar kenmerkende look heeft veranderd, blijft haar populariteit groeien, ook internationaal door haar relatie met Jake Paul.