Jutta Leerdam verrast volgers met nieuwe look

Viraal
vrijdag, 05 april 2024 om 15:09
schermafbeelding 2024 04 05 om 150932
Jutta Leerdam, bekend om haar opvallende oogmake-up, zegt vaarwel tegen haar kenmerkende eyeliner. De schaatskoningin heeft besloten om haar look te veranderen en het resultaat is verbluffend!
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

De kenmerkende look van Jutta

Jutta Leerdam staat bekend om haar prachtige ogen, geaccentueerd door een opvallende, doorgetrokken zwarte eyeliner. Deze look werd haar handelsmerk sinds haar doorbraak in de schaatswereld en werd door haar internationale fans, mede te danken aan haar relatie met Jake Paul, herkend en bewonderd. Echter, Jutta heeft besloten een grote stap te zetten en neemt afscheid van haar iconische eyeliner.

Verandering van look

Tijdens een recente trip naar Amerika om haar vriend Jake te bezoeken, koos Jutta voor een make-upvrije look. De reacties van haar fans waren overweldigend positief. Ze ontving complimenten over haar natuurlijke schoonheid en sommigen beweerden zelfs dat ze zonder make-up nog mooier is. Hoewel fans vermoeden dat ze zo nu en dan nog wel naar haar eyeliner grijpt, lijkt de verandering toch definitief.

Jutta's succesvolle carrière

Jutta's succes beperkt zich niet alleen tot haar looks. Met de wereldtitel schaatsen die ze in 2020 won en meerdere records op haar naam, is Jutta een vaste waarde in de wereldtop van het schaatsen. Buiten de ijsbaan is haar ster ook rijzende. Op social media heeft ze een indrukwekkend aantal volgers van 4,3 miljoen, mede dankzij haar relatie met YouTuber en vechter Jake Paul.

Jake Paul's gevecht van het jaar

Binnenkort zal Jutta ongetwijfeld in de eerste rij zitten om Jake aan te moedigen in zijn aankomende bokswedstrijd tegen Mike Tyson. Het gevecht, dat op 20 juli plaatsvindt in Dallas, kan live gevolgd worden via een livestream op Netflix. Met haar nieuwe look en een succesvolle carrière, is Jutta klaar voor een spannende zomer.