Lil Kleine intiem gespot met buitenlandse vrouw

Viraal
vrijdag, 12 april 2024 om 13:55
schermafbeelding 2024 04 12 om 135721
Rapper Lil Kleine lijkt opnieuw de liefde te hebben gevonden, dit keer bij een buitenlandse dame. Dit naar aanleiding van een filmpje dat door roddelkanaal Reality_fbi op Instagram werd gedeeld.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Geheimzinnige Instagram post

Het filmpje in kwestie is afkomstig van het account van de dame zelf, en werd enkel gedeeld met haar vrienden. Hierop is te zien dat zij samen met Lil Kleine in de auto zit, en van hem bloemen en een knuffelbeer ontvangt. Dit suggereert dat er mogelijk meer speelt tussen de twee.

De van zijn leven?

Dit nieuws komt echter als een verrassing, aangezien Lil Kleine pas in maart van dit jaar nog verkondigde dat vlogster Monica Geuze de liefde van zijn leven was. Dit deed hij in de podcast 'Borrelpraat', waar hij te gast was bij Niels Oosthoek en Thijs Boerman. Hierin stelde hij dat de podcast 'Geuze & Gorgels' bovenaan de toplijst van podcasts hoorde te staan, gezien Monica de grote liefde van zijn leven was.

Relatiegeschiedenis

Lil Kleine en Monica Geuze waren voorheen vier jaar lang een stel, voor een deel nog voordat hij beroemd werd. Monica, die destijds nog vlogs maakte, had Kleine vaak in beeld. De relatie beëindigde in 2016, naar verluidt vanwege Monica's jaloezie toen Lil Kleine bekend werd en veel op tour ging.
Na Monica had Lil Kleine een relatie met Jaimy Vaes, met wie hij een zoontje heeft, Lio. Na een reeks schandalen en een rechtszaak, lijken de twee nu co-ouderschap te hebben gevestigd.
Het blijft gissen naar de identiteit en status van de buitenlandse dame in kwestie, en of zij daadwerkelijk de nieuwe liefde van Lil Kleine is. Blijf op de hoogte voor meer updates!