Monica Geuze deelt details over ongemakkelijke date

Viraal
dinsdag, 02 april 2024 om 18:04
schermafbeelding 2024 04 02 om 180509
Monica Geuze, de mooiste vrouw van Nederland volgens FHM in 2021, deelt in haar podcast met Kaj Gorgels een aantal ongemakkelijke momenten uit haar dateleven. Dit keer draait het om een verwarring rondom een afscheidszoen.
Ben je nieuwsgierig naar de details? Blijf hangen, want wij hebben de sappige details voor je!

Monica's ongemakkelijke date moment

Monica Geuze en Kaj Gorgels hebben in hun podcast vaak interessante gesprekken waarin ze hun persoonlijke ervaringen delen. Dit keer ging Monica dieper in op haar datingervaringen. Ze vertelde over een ongemakkelijk afscheidsmoment met een van haar dates. Monica had een leuke date, maar moest eerder weg omdat ze met een vriendin had afgesproken. Het afscheidsmoment, dat vaak een beetje spannend is, werd in dit geval super ongemakkelijk.

Afscheidszoen of knuffel?

Het is altijd lastig in te schatten hoe de ander een date heeft ervaren, en het afscheidsmoment kan dus nogal ongemakkelijk zijn. Monica wist niet goed hoe ze afscheid moest nemen. Een kus op de wang? Een knuffel? Of misschien drie kussen op de wang? Monica besloot een kus op zijn wang te geven, maar voelde zich daarna toch ongemakkelijk en gaf hem een kus op zijn andere wang.

Monica's oplossing

Monica's oplossing voor de ongemakkelijke situatie? Ze stelde voor om elkaar drie kussen te geven. Haar date antwoordde echter: "Eigenlijk wilde ik je gewoon zoenen, maar jij begint mij op mijn wang te kussen." Uiteindelijk werd het afscheid spannender dan Monica had verwacht, en ze reageerde op zijn opmerking met: "Oh, je mag me best zoenen hoor." Dat leidde tot een zoen, maar wel een ontzettend ongemakkelijke.
Dit is niet de eerste keer dat Monica openhartig is over haar datingervaringen. Eerder deelde ze al dat ze bang was dat ze iemand een SOA had gegeven en dat ze haar ex, Lars Veldwijk, tegenkwam tijdens een date met een veel oudere man. Ah, de avonturen van daten!