Vriendin van Max Verstappen deelt knappe bikinifoto's

Viraal
maandag, 01 juli 2024 om 19:19
schermafbeelding 2024 07 01 om 192153
Max Verstappen's vriendin, Kelly Piquet, steelt de show met haar bikinifoto vanuit Saint-Tropez
Benieuwd naar de vakantiefoto's van dit powerkoppel? Lees dan snel verder!
De Nederlandse Formule 1-icoon Max Verstappen en zijn vriendin Kelly Piquet hebben zeker een ding om te vieren. Ze zijn momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie in het zonovergoten Saint-Tropez. En Kelly, ze houdt haar volgers zeker op de hoogte met een verbluffende bikinifoto.

Vakantie in Saint-Tropez

Na een reeks intense races besloten Max Verstappen en Kelly Piquet om even te ontsnappen aan de drukte. De keuze viel op het prachtige Saint-Tropez, een populaire vakantiebestemming onder de beroemdheden. Max en Kelly genieten volop van de zon, de zee en het strand, en laten de rest van ons smachten naar een beetje van dat zomergevoel.

Kelly Piquet schittert in bikini

Wat is een vakantie zonder een paar prachtige foto's om het moment vast te leggen? Kelly Piquet deelde een foto van zichzelf in bikini en liet daarmee de monden van haar volgers openvallen. De foto toont Kelly die geniet van de zon, met de adembenemende achtergrond van Saint-Tropez. Haar volgers konden er geen genoeg van krijgen, en wij snappen wel waarom!

Een succesvol powerkoppel

Max Verstappen en Kelly Piquet zijn niet alleen een stel, maar ook een echt powerkoppel. Beiden hebben een succesvolle carrière in de autosportwereld. Dus naast het genieten van hun vakantie, kunnen we er zeker van zijn dat ze ook strategieën uitwisselen en plannen maken voor toekomstige races.
We kijken uit naar meer updates van dit dynamische duo. Wie weet wat ze ons de volgende keer zullen laten zien!