Monica Geuze reageert op geruchten over flirten met bachelor deelnemer

Viral
woensdag, 01 mei 2024 om 12:40
schermafbeelding 2024 05 01 om 124055
De geruchtenmolen draait op volle toeren wanneer het gaat om Monica Geuze en Bachelor Rien. Is er sprake van een romance of niet? Monica Geuze reageert nu zelf.
Wij houden je op de hoogte van de nieuwste roddels, dus lees snel verder!

Monica Geuze ontkent geruchten

Het zit zo: er waren geruchten dat Monica Geuze het wel heel gezellig zou hebben met Bachelor Rien. In haar podcast met Kaj Gorgels reageert Monica op deze romancespeculaties. Kaj vraagt op de man af: "Is er nou een soort ding tussen jou en Rien?" Monica legt uit waar dit gerucht vandaan komt: "Even voor de duidelijkheid, er was een comment die dat zei en dat vond Kaj heel grappig. En hij is dat nu de hele tijd aan het herhalen."
Monica, die momenteel De Bachelor presenteert, leest vervolgens de reactie van de kijker voor: "Die blik van Monica naar Rien. Volgens mij speelt daar iets". Daarna reageert Monica resoluut: "Ik word er echt krankzinnig van, hoor. Dat het, als je als man een leuke klik hebt met een vrouw en andersom, altijd maar weer moet gaan over: die hebben het bed gedeeld, daar is iets of die gaan nog een keer het bed delen." Ze maakt hiermee duidelijk dat er geen sprake is van een romance tussen haar en Rien.

Monica Geuze heeft een nieuwe vriend

In dezelfde podcast onthult Monica dat ze inmiddels een nieuwe vriend heeft. "Ik heb weer een vriendje, maar dat is ook het enige wat ik erover ga zeggen. Punt", aldus Monica. Wie deze nieuwe liefde is, wil ze niet zeggen. Volgens Kaj is de relatie nog pril: "Toen je me appte was het zo'n anderhalve week geleden, dus het is nog zo pril als de neten", zegt hij.
Eind vorig jaar gaf Monica al aan open te staan voor een nieuwe liefde. "Het lijkt me heel fijn om iemand te ontmoeten en dat ik denk: dit wil ik voor de rest van mijn leven", zei ze toen over haar mogelijke nieuwe relatie. Monica was eerder samen met voetballer Lars Veldwijk, met wie ze in 2018 een dochter kreeg. Eind 2019 maakten ze bekend uit elkaar te gaan.
Wil je het fragment zelf bekijken? Klik dan hier. En ja, er zijn ook beelden gelekt van Monica en haar nieuwe vriend. Maar wie die vriend is, blijft vooralsnog een mysterie.