Monica Geuze onder vuur na twerken op religieus nummer

Viraal
maandag, 29 april 2024 om 13:20
schermafbeelding 2024 04 29 om 132137
Monica Geuze, bekende influencer en presentatrice, krijgt de volle laag na een schijnbaar onschuldige TikTok-video. Haar dansje op een religieus nummer heeft heel wat stof doen opwaaien.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

De TikTok-video die meer onthult dan verwacht

Het begon allemaal toen Robbert Rodenburg een TikTok-video plaatste waarin hij, Monica Geuze en Danique Bossers een dansje doen op het nummer 'Is Je Deur Nog Op Slot?'. Dit nummer, in een remix versie, is van Stichting Opwekking, een christelijke stichting. Monica en Danique zingen enthousiast mee, terwijl Robbert "Memories" als onderschrift plaatst.

De reactie van het publiek

Hoewel het lijkt op een onschuldige post, hebben de volgers van de video het op een heel andere manier geïnterpreteerd. Een volger merkte op dat Monica in de video staat te twerken op het christelijke nummer. "Dus we gaan het gewoon negeren dat Monica twerkt op een christelijke tune?", vraagt de volger zich af. Deze reactie blijkt erg populair en haalt snel honderden likes.

Geen respect?

Verschillende volgers deelden dezelfde mening als de eerste reactie: "Precies dit! Echt geen respect!". Een andere volger reageerde: "Luister eens echt naar de boodschap die in dit kinderliedje zit."

Robbert's reactie

Robbert reageerde nog met: "Ik heb dat mijn hele basisschooltijd gedaan, aangezien ik op een christelijke basis- en middelbare school heb gezeten ;)" Maar dit verbaasde de volgers nog meer: "Ik weet dat je op een christelijke school hebt gezeten, daarom verbaast het mij eigenlijk nog dat je zo'n filmpje maakt."

Monica's liefdesleven

In ander nieuws, we maakten eerder al bekend dat Monica Geuze weer in een relatie zit. Dat maakte de presentatrice/influencer bekend in de nieuwste aflevering van haar podcast Geuze & Gorgels, die ze samen met goede vriend en collega Kaj Gorgels maakt.