Monica Geuze bevestigd relatie met deze bekende voetballer

Viraal
donderdag, 04 april 2024 om 11:57
schermafbeelding 2024 04 04 om 115756
Monica Geuze is weer verliefd! De bekende influencer en presentatrice heeft bevestigd dat ze een relatie heeft met de Britse voetballer James Lawrence.
Jazeker, we hebben nieuws voor je! Blijf lezen voor alle juicy details.
Na weken van speculatie en geruchten, heeft Monica Geuze eindelijk bevestigd dat ze een relatie heeft. En de gelukkige man? Dat is niemand minder dan de Britse voetballer James Lawrence.

Monica Geuze bevestigt relatie

Monica bevestigde haar nieuwe liefde in haar podcast Geuze & Gorgels. Hoewel ze al eerder samen werd gespot met de voetballer op een reisje naar Marrakech, heeft ze nu eindelijk de geruchten bevestigd. "Ik heb weer een vriendje," zei Monica enthousiast in haar podcast.

Een romantisch tripje naar Marrakech

Een paar weken geleden werd Monica al gespot in een vliegtuig naar Marrakech. Ze was niet alleen, maar in het gezelschap van een bekende jongen. Ze waren de hele vlucht knuffelig en konden niet van elkaar afblijven. Ook in de lokale supermarkt werden ze samen gespot. Dit was al een duidelijk teken dat Monica haar relatie niet wilde verbergen.

Wie is James Lawrence?

Maar wie is deze James Lawrence eigenlijk? James is een professionele voetballer, die elf keer voor Wales heeft gespeeld. Hij heeft een groot deel van zijn leven in Nederland doorgebracht. Als zestienjarige kwam hij voor HFC Haarlem spelen en hij heeft ook in de opleiding gespeeld bij Ajax, Sparta Rotterdam en RKC Waalwijk.

Monica's ex-vrienden

Dit is niet de eerste keer dat Monica een relatie heeft met een voetballer. Ze was drie jaar samen met haar ex, Lars Veldwijk, met wie ze dochtertje Zara-Lizzy kreeg. Na Lars had Monica een relatie met makelaar Robbert Kroese, maar zij gingen begin vorig jaar uit elkaar. Daarna had ze het gezellig met Rijk Hofman.
We wensen Monica en James het allerbeste toe in hun nieuwe relatie. Stay tuned voor meer updates!