Quincy Promes voor het eerst sinds arrestatie in Dubai gespot

Viral
dinsdag, 04 juni 2024 om 18:45
schermafbeelding 2024 06 04 om 184822
Voetballer Quincy Promes, die eerder dit jaar gearresteerd werd in Dubai, is recent gespot op het voetbalveld. Ondanks mogelijke juridische problemen, lijkt hij zich klaar te maken voor het komende seizoen.
Wij brengen je op de hoogte van alle ins en outs, dus lees snel verder!

Arrestatie in Dubai

Promes, die geregeld in Dubai te vinden is voor zowel feesten als muziek maken, werd er begin dit jaar gearresteerd. Rapper Fatah deelde onlangs een video van Promes in een studiosessie, wat suggereert dat hij zich deze zomer voornamelijk op muziek focuste. Maar de voetballer liet het voetbal niet volledig achter zich. Waar zijn voetbalcollega's zich voorbereiden op het EK, werd Promes gespot op een voetbalveld, klaar om te trainen.

Vrijgelaten onder voorwaarden

Het Parool meldde dat de voetballer op 17 mei onder voorwaarden is vrijgelaten. Promes was betrokken bij een verkeersongeval en verliet de plaats van het ongeval voordat de politie arriveerde. Deze gebeurtenis vond plaats toen hij met Spartak Moskou in Dubai was voor een trainingskamp. Hij werd aangehouden bij de grenscontrole en belandde in de gevangenis.

Uitlevering gevraagd

Nederland heeft om zijn uitlevering gevraagd omdat Promes nog straffen moet uitzitten. Hij is veroordeeld voor cocaïnehandel en het neersteken van zijn neef, wat hem in totaal zevenenhalf jaar gevangenisstraf oplevert. Ondanks de verzoeken lijkt hij momenteel ongrijpbaar voor het Openbaar Ministerie.

Bevroren salaris

Ondertussen gaat Promes' voetbalcarrière bergafwaarts. Oleg Malisjev, de algemeen directeur van Spartak Moskou, kondigde in april aan dat het miljoenensalaris van Promes bevroren is. De voetballer ligt nog tot medio 2025 vast bij de Russische topclub.

Terug op het veld

Ondanks alle chaos lijkt Promes zich toch voor te bereiden op een nieuw voetbalseizoen. Online verschenen beelden van de voetballer in een sportschool en op een voetbalveld. Deze beelden suggereren dat de 32-jarige zich niet laat tegenhouden door de moeilijkheden die hij momenteel ervaart.