Selma Omari zet woning te koop voor bizar miljoenenbedrag

Viral
donderdag, 02 mei 2024 om 13:05
schermafbeelding 2024 05 02 om 130647jpg
Influencer en zangeres Selma Omari zet haar luxe appartement in Rotterdam in de verkoop. En geloof ons, het prijskaartje is niet mals!
Benieuwd naar de details? Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Wie is Selma Omari?

Geboren op 23 januari 1995, is Selma Omari vooral bekend als een Nederlands-Marokkaanse zangeres en sociale media influencer. Haar weg naar roem begon op platforms zoals Instagram en YouTube, waar ze haar leven, modekeuzes en muziek deelde. Haar carrière kreeg een boost toen ze een relatie kreeg met de bekende artiest Boef, hoewel de twee uiteindelijk uit elkaar gingen.

Haar muziekcarrière

Naast haar aanwezigheid op sociale media, heeft Selma ook succes geboekt in de muziekwereld. Haar debuutsingles "Allang" en "First Lady" werden goed ontvangen door haar fans en de muziekgemeenschap. Haar muziekstijl is een mix van moderne R&B en pop.

Invloedrijke influencer

Naast muziek is Selma ook actief als influencer, waarbij ze samenwerkt met verschillende modemerken en producten promoot via haar sociale media-kanalen. Haar persoonlijke stijl en unieke persoonlijkheid hebben haar een geliefd gezicht gemaakt voor merkcampagnes. Ze wordt vaak gezien als een rolmodel voor jonge vrouwen, vooral binnen de Marokkaanse gemeenschap in Nederland.

Het luxe appartement

Dankzij haar succesvolle carrière heeft Selma genoeg kunnen sparen om te investeren in vastgoed. Onlangs heeft ze haar luxe appartement in Rotterdam te koop gezet. Het appartement, gelegen op de 32e verdieping, heeft een adembenemend uitzicht over de stad. Selma heeft eerder aangegeven dat ze naar Amsterdam wil verhuizen, en vraagt een behoorlijk bedrag voor haar huidige woning. Het appartement staat namelijk te koop voor een coole €1,1 miljoen euro.