Jake Paul en Jutta Leerdam reageren op gezinsuitbreiding

Nieuws
dinsdag, 16 april 2024 om 12:10
schermafbeelding 2024 04 16 om 121409
Youtuber en professionele worstelaar Logan Paul is in verwachting van zijn eerste kind. Samen met zijn Deense vriendin, model Nina Agdal, deelt hij het grote nieuws op Instagram.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Logan Paul wordt vader

Logan Paul, bekend van YouTube en de worstelring, wordt vader. Dit nieuws deelt hij met zijn volgers op Instagram. Samen met zijn vriendin, het Deense model Nina Agdal, plaatst hij een foto waarop ze intiem zoenen en de echo van hun toekomstige kindje tonen. "Er komt nog een Paul deze herfst", onthult Logan bij de foto.
Het stel is sinds mei 2022 samen en Logan vroeg Nina afgelopen juli ten huwelijk. Nu kondigen ze aan dat ze hun eerste kindje verwachten.

Reacties van familie

Logan Paul is de oudere broer van bokser Jake Paul, die sinds een jaar een relatie heeft met de Nederlandse schaatsster Jutta Leerdam. Zoals verwacht reageren Jake en Jutta, net als vele anderen, vol enthousiasme op dit vreugdevolle nieuws.
Onder de Instagram post van zijn broer reageert Jake met: 'UNCLE JAKEY'. Ook Jutta laat haar vreugde blijken door een reeks emoji's te plaatsen als reactie op de aankondiging.
Het nieuws over de gezinsuitbreiding in de familie Paul zorgt zeker voor veel opwinding en blijdschap. Het is duidelijk dat de komst van de kleine Paul reikhalzend wordt verwacht.