Jutta Leerdam deelt video met perongeluk iets te veel inkijk

Viraal
vrijdag, 19 april 2024 om 12:43
schermafbeelding 2024 04 19 om 124540
Jutta Leerdam, de Nederlandse schaatskampioene, neemt een pauze van de ijzige schaatsbanen en geniet van zon en zand in Puerto Rico. Een recent op sociale media geposte video laat zien dat ze een duik neemt in het leven van de rijken en beroemden, maar niet zonder gemengde reacties van fans.
Wil je weten hoe het met onze favoriete schaatskampioene gaat? Lees dan snel verder!

Jutta Leerdam in de zon

Jutta Leerdam, onze eigen nationale schaatskampioen, ruilt de ijskoude schaatsbanen tijdelijk in voor zonovergoten stranden. Ze vertoeft momenteel in Puerto Rico, in het luxe huis van haar vriend Jake Paul. Op social media deelt Leerdam een video waarin ze in een wervelend jurkje geniet van de zon. Fans speculeren of ze hierin niet iets te veel inkijk heeft, bekijk hier de beelden waar het om gaat:

Gemengde reacties

Hoewel het duidelijk is dat Leerdam geniet van elk zonovergoten moment, zijn de reacties van haar fans gemengd. Velen van hen gunnen haar de zonnige pauze, maar er zijn er ook die zich zorgen maken over de invloed van haar tijd met Jake op haar schaatsprestaties.

Verandering van koers?

In de video hint Leerdam zelf naar een mogelijke verandering van koers. Weg van de strenge winters en koude schaatshallen, naar een leven waar de zon nooit onder lijkt te gaan. Zal deze zomerse pauze een permanente verandering betekenen voor de schaatskampioene? Dat is nog onzeker. Maar één ding is zeker: Jutta Leerdam weet hoe ze in de schijnwerpers moet staan, of dat nu op het ijs is of onder de zon.