‘Kenneth Taylor en Jade Anna gaan verhuizen naar deze stad’

Viraal
zondag, 23 juni 2024 om 19:08
schermafbeelding 2024 06 23 om 190948
Verhuizingsplannen voor Kenneth Taylor en Jade Anna van Vliet zijn bevestigd, en niet zonder een vleugje controverse. Fans en volgers blijven in afwachting van de grote verhuizing en de volgende stappen van het stel.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

De grote verhuizing

Kenneth Taylor, de sterke middenvelder van Ajax, en zijn vriendin Jade Anna van Vliet, hebben aangekondigd dat ze binnenkort gaan verhuizen. Dit nieuws kwam aan het licht toen Jade op jacht was naar nieuwe meubels, wat de geruchten over hun verhuizing bevestigde.
In mei liet Jade Anna haar huis in Heemskerk taxeren, een actie die velen opmerkten en speculaties op gang brachten. Fans vroegen zich af of het stel zou verhuizen naar Italië, aangezien Kenneth Taylor veel belangstelling genoot van verschillende Italiaanse clubs.

Waar gaan ze naartoe?

Maar de geruchten werden snel de kop ingedrukt. Volgens het betrouwbare RealityFBI hebben Kenneth en Jade een woning gekocht in Alkmaar of Haarlem. Dit lijkt erop te wijzen dat Kenneth Taylor van plan is bij Ajax te blijven en voor de Amsterdammers uit te komen in het komende seizoen.
De verhuizingsplannen van Kenneth Taylor en Jade Anna van Vliet blijven in de schijnwerpers staan, terwijl fans en volgers hun volgende stappen met grote belangstelling volgen.