Wederom incident rondom Joost Klein naar buiten gekomen: ‘Weggestuurd’

Viraal
donderdag, 20 juni 2024 om 19:09
schermafbeelding 2024 06 20 om 191022
Een nieuw incident rondom Joost Klein is aan het licht gekomen: een confrontatie met een cameravrouw. Het lijkt erop dat Joost het soms moeilijk vindt om met anderen om te gaan.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Joost Klein en zijn uitdagingen in sociale interacties

Het is geen geheim dat Joost Klein al zijn hele leven moeite heeft met sociale interacties. Veel mensen waren dan ook niet verrast toen er tijdens het Eurovisie Songfestival wat misging. In zijn jongere jaren maakte Joost vlogs voor YouTube, waarin hij openlijk zijn kritiek op het schoolsysteem uitte. Tegenwoordig lijkt zijn uitdaging niet meer met school te zijn, maar met het Songfestival.

Incident uit het verleden

Recentelijk zijn er wat verhalen over Joost opgedoken. Weekblad Privé heeft een incident uit zijn middelbareschooltijd naar voren gebracht, waarin Joost vanwege zijn rebelse gedrag van een schoolreisje in het buitenland zou zijn weggestuurd. Tijdens dit reisje in Rome vlogde Joost volop, tot ongenoegen van zijn leraren. Met name de inhoud van zijn video's was problematisch. "Ik kreeg een waarschuwing. En na nog een incident werd ik weggestuurd", aldus Joost.

Uitdagingen op de set

Het blijkt dat Joost's uitdagingen zich niet alleen tot schoolreisjes en het Songfestival beperken. Regisseur Véras Fawaz, die de videoclip van 'Europapa' heeft geregisseerd, omschrijft Joost als iemand die 'soms moeite heeft in de omgang'. "Hij vindt het soms lastig om met mensen om te gaan. Hij is op mijn set een paar keer uitgevallen tegen mijn assistent", zegt Véras over Joost. De twee hadden volgens de regisseur 'af en toe meningsverschillen'. Maar enkele uren voordat de clip werd uitgebracht, leek Joost het eindresultaat toch te waarderen.