Monica Geuze deelt bizarre berichten en foto's die ze krijgt van stalker

Nieuws
maandag, 15 april 2024 om 18:45
schermafbeelding 2024 04 15 om 184726
De populaire vlogster en onderneemster Monica Geuze heeft onlangs in een podcast onthuld dat ze last heeft gehad van een stalker die vanuit een inrichting verontrustende berichten naar haar stuurde.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Stalker uit inrichting

Geuze, die ook bekend staat om haar podcast 'Geuze & Gorgels', heeft onthuld dat ze enige tijd last heeft gehad van een stalker. De man, die volgens haar in een inrichting verblijft, stuurde haar enge berichten via Instagram. Na het zien van de foto's en berichten die de man stuurde, concludeerde Geuze dat hij waarschijnlijk in een soort instelling verbleef.

Verontrustende details

Monica onthulde ook enkele schokkende details over de berichten die ze ontving. De man stuurde haar niet alleen foto's van zichzelf, maar ook voicememo's waarin hij vertelde dat hij een paar dagen op verlof zou gaan en bij haar langs zou komen. "Hij zei: 'Ik kom eraan binnenkort en dan mag jij lekker weg en pas ik op je kind.'", vertelde Geuze.

Politie ingeschakeld

Na deze dreigende berichten besloot Monica de politie in te schakelen. De politie is vervolgens naar de instelling gegaan waar de man verbleef. "Toen schrok hij zich dus echt bizar erg", onthulde Monica. Naast de dreigende berichten stuurde de man ook hijgende spraakberichten, terwijl hij aftelde: "nog 13 dagen."
Dit incident benadrukt nog maar eens de keerzijde van het bekende zijn op sociale media. Hoewel Monica Geuze veel positieve interacties heeft met haar fans, toont dit verhaal aan dat er ook een donkere kant is aan roem.