Monica Geuze en nieuwe vriend zetten verrassende stap in relatie

Nieuws
dinsdag, 09 april 2024 om 15:06
schermafbeelding 2024 04 09 om 150826
Monica Geuze, onze favoriete vlogster en presentatrice, heeft haar liefdesleven een nieuwe draai gegeven met voetballer James Lawrence. En wat blijkt, ze zetten al een volgende stap in hun prille relatie!
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Monica's nieuwe liefde

Zoals wij eerder al vermeldden, heeft Monica Geuze een nieuwe vriend aan de haak geslagen. Na haar split met Lars Veldwijk, blijkt ze de voetbalwereld toch niet helemaal achter zich te hebben gelaten. Haar nieuwe vlam is namelijk niemand minder dan de voetballer James Lawrence. De relatie is nog vers, maar ze hebben al een grote stap gezet: ze wonen samen!

Pril maar toch al samenwonen

Monica gaf in haar podcast Geuze en Gorgels al een sneak peek in haar liefdesleven: "Ik heb weer een vriendje. Dat is het enige wat ik erover ga zeggen. Punt", liet ze weten. "Ik ben heel blij en dat is het." Ze hield nog even geheim wie de gelukkige was. Volgens Gorgels was de relatie nog pril: "Toen je me appte was het zo'n anderhalve week geleden, dus het is nog zo pril als de neten", zei hij.
Maar ondanks de prille status van hun relatie, zijn Monica en James al samen gaan wonen in Monica's huis. Volgens RealityFBI zou dit voornamelijk om logistieke redenen zijn: James is in Nederland voor zijn herstel van een blessure.

Bevestiging van de relatie

Het juicekanaal had al eerder nieuws over de relatie en plaatste foto's van Monica en James samen, terwijl Monica zelf nog niks had bevestigd. Ze bevestigde echter dezelfde dag nog dat ze een nieuwe vlam had en dat ze heel gelukkig was.
Eind vorig jaar gaf Monica al aan open te staan voor een nieuwe liefde. "Het lijkt me heel fijn om iemand te ontmoeten en dat ik denk: dit wil ik voor de rest van mijn leven", zei ze toen. Monica was eerder samen met voetballer Lars Veldwijk, met wie ze in 2018 een dochter kreeg. Het stel maakte eind 2019 bekend uit elkaar te gaan. Het lijkt erop dat Monica nu echt die nieuwe liefde heeft gevonden waar ze op hoopte.