Monica Geuze haalt uit naar Lil Kleine in nieuwe tiktok video

Viraal
zondag, 28 april 2024 om 19:16
schermafbeelding 2024 04 28 om 192028
Monica Geuze doet mee aan een nieuwe trend op TikTok en geeft een verrassende reactie op een vraag over haar ex, Lil Kleine. De video gaat viraal en de reacties stromen binnen.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Het TikTok moment van Monica Geuze

In een recente TikTok video doet Monica Geuze mee aan een nieuwe Q&A trend waarbij BN'ers moeders 'voorspeld' worden. Monica, die ook in de lijst staat, besluit de trend te volgen. Allerlei vragen komen langs, maar er is één vraag die iedereen bijblijft: "Met wie mag je dochter niet thuiskomen?". Monica heeft de keuze tussen Noa Lang of haar ex, Lil Kleine. Ze geeft snel en met een 'geïrriteerd' gezicht aan dat haar dochter niet met Lil Kleine mag thuiskomen.

De reacties op de video

De video roept veel reacties op. Sommigen vinden het hilarisch, terwijl anderen het volkomen logisch vinden dat ze niet wil dat haar dochter thuiskomt met haar ex. Ondanks de controverse rondom Jorik (Lil Kleine), vinden veel mensen het vrij normaal dat een dochter niet met haar ex mag thuiskomen.

Nieuwe liefde voor Monica

Onlangs maakte Monica bekend dat ze weer een relatie heeft. In haar podcast Geuze & Gorgels, die ze samen met goede vriend en collega Kaj Gorgels maakt, zei ze: "Ik heb weer een vriendje, maar dat is ook het enige wat ik erover ga zeggen. Punt". Wie de gelukkige is, wil ze niet bekendmaken. Volgens Gorgels is de relatie nog pril.
Eind vorig jaar gaf Monica al aan open te staan voor een nieuwe liefde. Ze was eerder samen met voetballer Lars Veldwijk, met wie ze in 2018 een dochter kreeg. Eind 2019 maakten ze bekend uit elkaar te gaan.
Wil je de inmiddels virale TikTok video van Monica zien? Kijk dan op haar TikTok account @monicageuze.