Jutta Leerdam en zussen stelen de show in bikini op het strand

Viral
woensdag, 15 mei 2024 om 18:12
schermafbeelding 2024 05 15 om 181450jpg
Terwijl Jake Paul zich voorbereidt op zijn gevecht met Mike Tyson, trekt Jutta Leerdam de aandacht door een verfrissende duik in de Noordzee te nemen, samen met haar zussen.
Wij brengen je up-to-date met de laatste ontwikkelingen, dus lees snel verder!

Verfrissende duik in de Noordzee

Jutta Leerdam, die vaak te zien is op vakantiefoto's uit Puerto Rico sinds ze met Jake Paul is, heeft zich dit keer in Nederland laten zien. Samen met haar twee zussen dook ze de Noordzee in en deelden ze daarvan beelden op social media. Ondanks dat de Nederlandse temperaturen anders zijn dan in Puerto Rico, ging Jutta toch in bikini het water in.

Social media aandacht

Jutta's jongere zus Beaudine en oudere zus Merel waren ook aanwezig bij deze frisse duik. Het trio deelde een filmpje op social media waarin ze de kou trotseren en over het strand rennen. Dit trok natuurlijk de aandacht van andere strandbezoekers. De beelden bewijzen dat ook vanaf een Nederlands strand prachtige strandvideo's gemaakt kunnen worden.

Jutta's eigen weg

Eerder werd duidelijk dat Jutta haar eigen weg gaat inslaan op het gebied van schaatsen. Ze sluit zich niet meer aan bij een schaatsteam en gaat alles zelf regelen, van trainer tot fysio. Hoewel ze jaren geleden samen met ex Koen Verweij een schaatsteam oprichtte, zal dit in dit geval anders zijn. Jake Paul zal waarschijnlijk meehelpen met zijn netwerk om het één en ander voor Jutta op te zetten.
Als je de video van Jutta Leerdam en haar zussen wilt bekijken, kun je deze vinden op hun Instagram-pagina's.